Post by botetujourcont on Feb 23, 2022 2:22:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Peace, Death! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Peace, Death! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више новчића ▞▞▞
▞▞▞ Peace, Death! 2022 version ▞▞▞
BombSquad Aksi unbx
Дефинитивно забавно играти.
Занимљиво, али монохроматски
Супер јадно.
Забавно, једноставно, мени је ово 1 било јако забавно. Препоручити
Некако осредњи, недостаје му дубина
Peace, Death! Arcade brs
Peace, Death! อาร์เคด rlq
Добра игра. Вреди цене. Мало кратко, али никад досадно.
Уредан
Peace, Death! 街機 lab
скучно
супер досадно након мало времена
Репетитиве
Замолио ме да оценим током туторијала.
Забавна игра. Добар шарм
Врло брзо постаје досадно.Прилично брзо досади.
Глупо сувишно
Забавно мало искуство
Забавна графика, глуп концепт, али заразна и изазовна.
Неће ми дати поврат
Смешно и лако...бар у почетку
веома забаван и добар пролазник са смешним референцама и јутјуберима које можете послати у пакао или рај
Искрено, одличан убица времена, али једно питање које сам до сада открио је разликовање крви на стопалима појединаца и крви испод стопала од сличних и отежава избор. Заиста би требало више разликовати.
тешко разумети на почетку
За почетак је потребно предуго. Деинсталирано.
Брза игра заснована на избору са огромним референцама поп културе.
Забавно, али шешири се скидају преспоро.
Ова игра је НЕВЕРОВАТНА само за мобилну апликацију, али је уопште фасцинантна игра. Свиђа ми се колико је играч укључен у доношење избора. И сваки ниво је занимљив и изазива ваш мозак да не улази у неку врсту, „ради исту ствар изнова и изнова“. Ово је потпуно вредно пар долара и охрабрујем свакога да набави ову игру. (П.с.с друге стране, музика/звучни запис је фантастичан и могао би овој игрици дати 5 звездица.
Не чува се у облаку
Peace, Death! ஆர்கேட் yztc
Забавно, али понекад насумично виси и изгубим напредак када присилно затворим апликацију и поново је покренем
У реду, оригинални концепт игре, одличан је! Делује као једноставна игра, али креативни "закони" је чине све тежим и изузетно забавним. Потпуно препоручујем ову игру.
Нисам могао да смислим како да играм игру око 10 минута, а онда када сам дошао до другог нивоа где мораш да шаљеш људе са роговима у пакао, једва можеш да видиш рогове.
Лепа игра са временом реакције и насмејао сам се или два.
То је игра избора лево или десно: пустите их у рај или их пошаљите у пакао. То је једноставна игра која постаје свеснија и сложенија. Провокација на размишљање.
Ова игра је одлична, свидела ми се њена уметност у стилу пиксела и њени различити начини доношења изазова. Међутим, након једног дана сам се вратио и поново почео да играм игру, а то је ресетовало сав мој напредак. Р е а л с а д б о и х о у р с
Одлична игра за убијање времена.
Морате да радите смену и да будете брзи ако желите прави изазов, то је веома кул игра, свиђа ми се
Игра је забавна, али често имам проблема да не препознаје да додирујем екран. То доводи до честих погрешних одлука и потребе да се нивои понављају. Измена: Промена на 1 звездицу. То се дешава пречесто да би било прихватљиво.
Како добијате поврат новца за ДЛЦ? (плаћени део игре без игре) (Рука Ф)
Преглед ће бити бољи када се игра неће насумично замрзнути. Имам Самсунг С8.
Не схватам узбуђење са овом игром? То је досадно и мислим да је лични губитак од 1,50 долара. Рад пиксела је у реду. Нисам мрзео, али сигурно нисам уживао.
Фуун
То је невероватно. Не знам како да то објасним, али изазива зависност, али је забавно.
Веома памћење засновано што дуже играте када радите за судбину, ваш посао постаје много тежи од карата које морате да окрећете.
мало се понавља, али је добро осим тога
Чак и то је одлична идеја за игру, након што је преузмете; језик игре је био или на корејском или нешто друго што је онемогућавало играње.
Да се понавља
Х дуфф
У реду је, знам да је ово чудно, али бих волео да има више приче, више садржаја, али генерално прилично солидна мала игра
Имао сам га само један дан, прилично добро. Надам се да ће бити боље што дуже играм