Post by botetujourcont on Feb 23, 2022 2:32:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quiz: Logo gra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quiz: Logo gra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone złoto ▞▞▞
▞▞▞ Quiz: Logo gra 2022 version ▞▞▞
Block Strike ஆக்ஷன் xuen
To zabawne i pouczające. Nie należy jednak tak łatwo zdradzać wskazówek. Ukończenie gry jest łatwe, nie próbując zbytnio się starać. W każdym razie miło?
^_^
Dobra zabawa. Większość z nich to dobrze znane marki. Podpowiedzi są liczne i łatwe w użyciu. Gra sprawia, że działasz i działasz i działasz...
Jest ok, ale moim zdaniem nienawidzę tego
Nie jest ale w porządku I
jest przeznaczony tylko dla osób, które dużo oglądają telewizję lub dużo podróżują
Całkiem fajnie, ale niektóre logo, o których nie słyszałem.
Spoko
Hu#e bo się długo pobierał
Ta gra jest trudna, ale fajnie, jest poziom 1, potem poziom 2, potem poziom USA, potem poziom 3 i tak dalej, jak powiedziałem, jest trudna, ale fajna, a niektóre są łatwe, jak mówi tuba i rozumiesz, że to ty rurka łatwa peasy. PA
Quiz: Jogo de logotipo Curiosidades zej
Tego nie da się nagrać
Świetna gra, mnóstwo poziomów, które zapewnią Ci rozrywkę. Uwielbiam poziomy z logo z innych krajów. Takich jak Ukraina czy Brazylia. Przyznam, że dobrze grając w tę grę, po pewnym czasie robi się opóźniona. Ale ogólnie super fajna gra!
Naprawdę kocham tę aplikację, ponieważ dowiaduję się więcej o logo, takich jak lol😮 !!
Super gra dobry trening umysłu polecam 👌
To naprawdę szalona gra, ale jest naprawdę fajna. Uczysz się tak wielu nowych logo i możesz rzucić sobie wyzwanie z rodziną i przyjaciółmi 😊
Faine
Super gra tylko trudna
molesta1
Quiz: Logo game Trivia bofr
Działała na początku, ale po kilku dniach ciągle się zawieszała, niezbyt dobra aplikacja
Ogólnie to dobra gra. Ale reklamy po prostu mnie wkurzają.
Naprawdę dobra zabawa i możliwość łatwego postępu. Reklamy są krótkie i słodkie i nie ma potrzeby kupowania w grze. Świetne dla znajomych z Facebooka.
Cyniczni
To wspaniała aplikacja do gier. Bardzo mi się podobało, że jest wiele poziomów i wskazówek. Nic do powiedzenia bardzo dobra aplikacja.
Loga się kojarzy, ale gorzej z pisownią 😅
Quiz: Logo game Тривиа kzb
T jest debilska gra
Quiz: Logo gioco Cultura generale xlv
Nie dobra gra
Ponieważ pobiera się powoli
Bardzo fajne polecam (^._.^)ノ
Nigdy o ciebie nie pytasz Lubię to robić Mój nyga rób to dziwaku I nie mogę naprawdę mówić Kiedy wchodzę do dużego pokoju I patrzę na dom Zakonnica Świnia w nie chce grać Skończyłem, możesz zostać w pracy Lubisz iść lepiej I wiem, że to nie ma znaczenia Pojedynczy gracz nie zwariuj, Słowa po angielsku to nie chuj!!!
Słabe
powolny, ale łatwy do grania, używałem lepszych wersji
Dobra gra, ale sugerowałbym aktualizację zdjęć niektórych marek. Gmail jest nieaktualny, logo Dollar General nie ma wypełnionego formularza (nadal pokazuje częściowe logo), a Svedbank jest odwrócony (pokazuje pełne logo jako pytanie i częściowe jako odpowiedź). Poza tym to naprawdę dobra gra. 4 gwiazdki do momentu aktualizacji zdjęć. WielebnyAblixa
Tyle radości, nie wymaga Wi-Fi
to jest naprawdę bardzo przydatne .... Poznałem wiele innych logo ....
Gdzie jest lista zawierająca Japonię ??!!??!! Podobno włączyłeś go do swojej gry, podobnie jak wiele innych krajów, w tym Indonezja, które już w niej są !! Rozczarowujący wynik.
Ponieważ pobieranie trwa tak długo
Ma dużo reklam i bardzo szybko się kręci
Nigdy nie zapomnij swoich logotypów!
Gra bardzo ok. są tam loga wszystkh Oznacz kraj
Spoko gierka