Post by botetujourcont on Feb 23, 2022 2:44:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú kristályt csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Mad Skills BMX 2 Veiksmas fjna
Zárolt szintek nyitva sokszor unalmas a játék mmm ok, de zárja nyitva kérem
Utálom ezt a játékot, nagyon unalmas, néha elalszom, miközben a hivatalos fellépéseimet nézem. 😡😡😡😠😠. Kérlek, egyáltalán ne telepítsd ezt a játékot .
Én is azt mondom, hogy minden coco játéknak 5 csillag kell😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Imádom ezt a játékot. próbáljátok ki!!!
Szeretem a játékot, de nem szeretem, ha a fürdő és a klinika zárva van.
Ez egy szép játék, de több szinten kell lennie
Imádom ezt a játékot, de szinte minden le van zárva, és még egy hirdetést sem tudok nézni, hogy feloldhassam néhány cuccot. Igen, kérlek, tedd ingyenes!
Jó játék, de túl sok hozzá, és a legtöbb hely le van zárva
Ez szuper jó
Fantasztikus szuper játék
Ez a játék nagyszerű, és minden, kivéve a nézetproblémákat a játékkal. 1:kényszerített, hogy fizessek a fürdőért, amikor nem akartam.2:Miután nem fizettem, nem tudtam élvezni a játékot, mert csak 3 helyre tudok menni 3:Értem, hogy pénz kell .de kérem a kevesebb reklámot ez nagyon bosszantó.4:Megnéztem, hogy mit fog csinálni a játékban, mielőtt játszottam vele.de az egész játéknak semmi köze nem volt a képekhez.kérem frissítse a játékot (ne próbálja meg gyűlöl)
Szerintem a játék a legjobb, de túl sok reklám
Lát
Jó
Nagyon szép játék, de mindennek fel kell oldódnia, amikor elérjük az 1. helyet. Egyébként a játék fantasztikus és 5 csillagos értékelést is adtam... Csak így tovább nagyon szép játék...😀😀😀😀
G. Gina
Pretty Ballerina Dancer Casual nowk
Vannak gyerekek, akiket meséltél nekem erről a játékról, de nincsenek gyerekei, és nem írhatunk semmit a képre
Nem tetszik
Ez egy nagyon jó játék, de a dolgok le vannak zárva, és nem tudod őket szabaddá tenni.
Nagyon jó . De fel kell nyitnia minden helyet és dolgot
Semmi sem nyílik
Játszottam vele, és imádtam bcz, annyi hihetetlen és elbűvölő dolog van benne, ami egy szép zónává változtathatja a véleményünket. Amikor 13 vagy 12 éves voltam, elkezdtem játszani vele, és csak el szeretném mondani, srácok. csodálatos dolog csodálatos
Pretty Ballerina Dancer Fritidsspill vkha
Ez egy kiváló játék. Szeretem ezt a játékot. Ez egy táncos játék
Pretty Ballerina Dancer የተለመደ gtv
Ez a játék nagyon szórakoztató és tele van fantasztikussággal. 4 ÉVE van nálam és még mindig nem unom meg.
jó játék, de lehetett volna jobb is?
Nagyon jó játék!!!!
Nagyon szeretem ezt a játékot, de nem látom a karaktert, és valódi pénzt kell fizetned, hogy jó dolgokat szerezhess
A játék jó, de nagyon sok dolog le van zárva, és a feloldáshoz valódi pénzt kell adnunk, és a zene is unalmas stb. Szóval, töröltem ezt a játékot.
Imádom ezt az alkalmazást, mert élvezetes játszani, játszani és játszani🙄
Imádom ezt a játékot, mert sok funkciónk van, de valami nagyon fontos, ami fel van oldva, mégis szeretem ezt a játékot, szép